RLK CRVENA ZVEZDA

PRIJATELJSKA UTAKMICA

U subotu 12.10.2019. u Beogradu, Crvena zvezda New Earswick All Blacks-e. Iskoristite lepo vreme i dođite da nas gledate na Adi Ciganliji.

Untitled-1

TI SI DEO ZVEZDE!

SEZONA 2019

Ragbi liga klub Crvena zvezda poziva sve ljubitelje kluba da se učlane i podrže sezonu 2019. Ove godine nudimo dve vrste članarina:


☆ Standard članarina ☆

 

✭✭✭ Ekskluzivna članarina ✭✭✭

O KLUBU

 

Ragbi Liga Klub Crvena Zvezda je osnovan 2006 godine. Punopravni smo članovi Sportskog Društva Crvena Zvezda. Spadamo u jedne od vodećih klubova u kontinentalnoj Evropi i jedni smo od pionira ragbija 13 u širem regionu. Srbija se smatra vodecom zemljom kada se radi o razvoju ragbija 13. Trenutno na svetskoj rang listi zauzimamo 14 mesto dok se u Evropi nalazimo na 7 poziciji odmah iza tradicionalnih lidera u ovom sportu Engleske, Francuske, Škotske, Irske, Velsa i Italije.

30 igrača u prvom timu

Kroz naš sistem od osnivanja kluba prošlo je preko 400 seniorskih igrača, a u tekućoj sezoni 30 igrača je nastupilo za seniorski tim.

35 igrača u kadetima

Ragbi Liga Akademija Crvene zvezde je fabrika mladih talenata kroz koju je prošlo većina seniorskih igrača, a neki su i ostvarili svoje karijere u najjačim francuskim ligama.

200 odigranih utakmica

Posle 200 odigranih utakmica osvojili smo 2 prvenstva Srbije, 1 Kup i 1 Superkup Srbije. U narednih 200 planiramo bar još duplo toliko trofeja.

15 devojaka u Akademiji

Zalažemo se za socijalnu i rodnu ravnopravnost na svim poljima, a naše devojke najbolje pokazuju da tako i treba da bude.

Želite suvenir crvene zvezde?

Kupite dres našeg tima

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE

X