Akademija Ragbi Liga Kluba Crvena Zvezda je najbitniji projekat u našoj zajednici. Odnos prema mlađim kategorijama i osobama koje se prvi put susreću sa ragbi loptom i upoznaju sa samim sportom mora da bude savršen. Zbog toga imamo tim stručnjaka koji pažljivo kreiraju treninge i vežbe koje će momci i devojke prvi put izvoditi. Većinu ideja, kao i samu realizaciju istih sprovodi naš juniorski trener, a ujedno i igrač Vladislav Dedić.

Zvezdina akademija nudi nešto sasvim drugačije i nešto unikatno u razvoju igrača/čica kako na terenu tako i van njega. Učeći ih kako da prepoznaju prave stvari, i koristeći iskustvo kao najjače oružje, stvaramo nezaboravne momente koji će ih oblikovati u daljoj budućnosti i pomoći im na putu da postanu ono što požele. Naš cilj je da budemo najbolja ragbi liga akademija u Srbiji, a potom i van naše zemlje.

Da se trud isplati, kako sa naše strane isto tako i od strane naših mlađih kategorija, najbolji pokazatelj je turnir održan 14.03.2020.g. gde je Zvezda imala tri predstavnika. Dve ekipe do 13 godina koje su osvojile prvo i drugo mesto, i ekipu do 15 godina koja je osvojila treće mesto. Nakon nepuna tri meseca treniranja, Svaka čast!

pehar

Na našoj akademiji, svi se zabavljaju igrajući ragbi ligu, vežbaju pokrete usko specijalizovane za sam ragbi. Isto tako moraju da pronađu rešenje u datim situacijama, koristeći svoje veštine, sarađuju sa saigračima i efektivno primenjuju znanje stečeno na treningu kako bi bili u mogućnosti da igraju ragbi na ZVEZDIN način. Tome ih obučava naš, već pomenuti, juniorski trener Vladislav i trudi se da igrači učestvuju svim srcem. Ukoliko želite da saznate nešto više ili ste zainteresovani da počnete sa treniranjem, možda upišete Vaše dete na probni trening. Molim Vas posetite kontakt stranicu klikom ovde, i odaberite Vama najlakši način da dođete do željenih informacija.