Utakmice ragbi lige možete gledati na sledeća dva načina

Sports Flick platforma nudi široku ponudu sportova i velikih sportskih događaja. Učlanjenjem možete pratiti BKFC (Bare Knuckle Fight Championship), UAE Gulf League (Arapska Gulf Liga), Wrestling GO i FWA (australijsko rvanje), velike svetske BJJ događaje, podcast emisije, i naravno Ragbi Ligu.

Ne propustite ni jednu Zvezdinu utakmicu uživo, bilo na domaćoj ili stranoj sceni.

Link za sports flick ovde ili klikom na ikonicu.

Patreon platforma je namenjena za prave ljubitelje Crvene zvezde i članove naše velike ragbi liga porodice. Unutar same platforme naši prijatelji i fanovi prvi saznaju velike vesti koje su vezane za sam klub i učestvuju u donošenju velikih odluka, imaju priliku da komuniciraju direktno sa igračima kao i da prvi pogledaju reprizu utakmice (putem posebnog linka ka VIMEO platformi koja je spceijalno kreirana za njih). Ovo nije sve jer slike, video zapisi, komentari, audio snimci, linkovi i još mnogo toga prvo budu objavljeni našim najvernijim pratiocima na patreon-u.

Patreon nije samo obična platforma, već mesto koje svojim postojanjem obezbeđuje neke radne pozicije za naše igrače. Što više korisnika veći broj zaposlenih igrača.

Pogledajte plan ispod:

Sa 200 patreon korisnika zaposlićemo još 2 privremena juniorska trenera da šire ragbi liga priču po Srbiji i da upoznaju omladinu sa ovim sportom.

Sa 500 patreon korisnika zaposlićemo 2 igrača da rade sa kamerom i obezbedićemo obuku u radu sa društvenim mrežama i oglašavanjem na njima.

Sa 1000 korisnika vodićemo specijalizovanu kliniku po pitanju mentalnog zdravlja u sportu i razvijanju samopouzdanja, sve to na mesečnom nivou i za naše muške i ženske članove tima.

Postanite Patreon klikom ovde ili na ikonicu.

Trenutni broj korisnika 37 / 1000
37 / 1000 3.7%