You are currently viewing Treneri za sezonu 2021

Treneri za sezonu 2021

  • Post author:
  • Post category:Sport
  • Post comments:0 Comments

RLK Crvena Zvezda Beograd sa zadovoljstvom objavljuje da će dva aktuelna igrača preuzeti kormilo kluba uoči sezone 2021. Stefan Nedeljković i Vojislav Dedić postaće privremeni treneri uoči početka srpske sezone koja startuje za samo nekoliko nedelja.

Iako je ovo uzbudljiva perspektiva, takođe smo tužni što zbog aktuelne situacije u pogledu međunarodnih putovanja, aktuelni trener RLK Crvena Zvezda Fil Ekonomidis neće moći da se pridruži timu u trenutnim okolnostima.

Srpski internacionalci, Dedić i Nedeljković unazad tri godine su glavni u timu i bili su instrumentalni u uspehu kluba. Oba igrača su već niz godina deo tima višeg rukovodstva u kluba, dok Dedić u isto vreme predvodi tim kao kapiten.

Stefan Nedeljković
Vojislav Dedić

VOJISLAV DEDIĆ se raduje izazovu u 2021. godini.

Šta će biti najveći izazov ove godine?
“Kao i svake godine najveći izazov je odbrana svih trofeja koje smo osvojili prethodne godine.”

Kakav je trenutno plan treninga i na čemu ćete najviše raditi?
“Trenutno smo fokusirani na kondiciju, a kasnije se nadamo da ćemo razviti svest o igri i da će svaki igrač znati svoju ulogu na terenu u svakom momentu igre.”

Govoreći o njihovom imenovanju STEFAN NEDELJKOVIĆ je imao da kaže sledeće:

Šta planiraš da doneseš kao trener?
“Provodeći poslednje 3 godine sa igračima na terenu i van njega uvideo sam da o svakom treba voditi računa individualno. Pokušaću da doprem do svakog igrača i pomognem im da unaprede svoje veštine.”

Kako će ova uloga uticati na tvoj razvoj?
“Ovo je ogroman zadatak sa kojim se susrećemo Voja i ja, znam da će mi ova uloga pomoći da razvijem svoje strateške veštine kao i povećati znanje o radu sa ljudima.”

Ostavite komentar