You are currently viewing Treneri za sezonu 2021

Treneri za sezonu 2021

RLK Crvena Zvezda Beograd sa zadovoljstvom objavljuje da će dva aktuelna igrača preuzeti kormilo kluba uoči sezone 2021. Stefan Nedeljković i Vojislav Dedić postaće privremeni treneri uoči početka srpske sezone koja startuje za samo nekoliko nedelja.

Iako je ovo uzbudljiva perspektiva, takođe smo tužni što zbog aktuelne situacije u pogledu međunarodnih putovanja, aktuelni trener RLK Crvena Zvezda Fil Ekonomidis neće moći da se pridruži timu u trenutnim okolnostima.

Srpski internacionalci, Dedić i Nedeljković unazad tri godine su glavni u timu i bili su instrumentalni u uspehu kluba. Oba igrača su već niz godina deo tima višeg rukovodstva u kluba, dok Dedić u isto vreme predvodi tim kao kapiten.

Stefan Nedeljković
Vojislav Dedić

VOJISLAV DEDIĆ se raduje izazovu u 2021. godini.

Šta će biti najveći izazov ove godine?
“Kao i svake godine najveći izazov je odbrana svih trofeja koje smo osvojili prethodne godine.”

Kakav je trenutno plan treninga i na čemu ćete najviše raditi?
“Trenutno smo fokusirani na kondiciju, a kasnije se nadamo da ćemo razviti svest o igri i da će svaki igrač znati svoju ulogu na terenu u svakom momentu igre.”

Govoreći o njihovom imenovanju STEFAN NEDELJKOVIĆ je imao da kaže sledeće:

Šta planiraš da doneseš kao trener?
“Provodeći poslednje 3 godine sa igračima na terenu i van njega uvideo sam da o svakom treba voditi računa individualno. Pokušaću da doprem do svakog igrača i pomognem im da unaprede svoje veštine.”

Kako će ova uloga uticati na tvoj razvoj?
“Ovo je ogroman zadatak sa kojim se susrećemo Voja i ja, znam da će mi ova uloga pomoći da razvijem svoje strateške veštine kao i povećati znanje o radu sa ljudima.”

This Post Has 4 Comments

  1. Bomba

    Odlican izbor(po mom misljenju) ova dva momka na mesto trenera. Predani i odgovorni. Posmatrajuci utakmice uvideh da su ova dva momka u neku ruku i lideri tima RK Crvena Zvezda. Zeli im puno uspeha u radu i mnogo pobeda i trofeja u sezoni 2021.Srecno i samo jako.

  2. mmm

    Posle 3 stoprocentne trofejne sezone nadamo se da ce i ova sezona da bude trofejna.

  3. Iz X u 1

    Da li ce RLK Crvena Zvezda raditi na stvaranju novih klubova po Beogradu? Srecno i jako u sezoni 2021.

  4. anonimus

    Morate na fitnesu da radite, mnogo mnogo mnogo, kao nekad kod Jankete sto se treniralo!

Ostavite komentar