You are currently viewing Digitalni razvoj Srpske Ragbi Lige.

Digitalni razvoj Srpske Ragbi Lige.

  • Post author:
  • Post category:Sport
  • Post comments:0 Comments
Ragbi Liga Federacija Srbije, klubovi u prvoj ligi i Sports Flick sa zadovoljstvom predstavljaju prvi globalni OTT (sadržaj koji se emituje preko interneta) sporazum za domaće takmičenje. Sezona 2021 će biti emitovana uživo na Sports Flicku sa utakmicama koje će biti dostupne na zahtev. Korsnici koji žele da kupe ovu uslugu treba da posete web sajt www.sportsflickglobal.com/products/serbian-rugby-league-2021 i unesu promotivni kod 𝗦𝗥𝗟𝟮𝟭.
 
Generalni sekretar Ragbi Liga Federacije Srbije, 𝗩𝗹𝗮𝗱𝗮𝗻 𝗞𝗶𝗸𝗮𝗻𝗼𝘃𝗶𝗰́ kaže : “Ovo je sjajan dan za razvoj sporta izvan zemalja koje su srce Ragbi Lige. Takmičenje u srpskoj ragbi ligi je jedno od vodećih 10 po pitanju učestvovanja i broju odigranih utakmica na godišnjem nivou. Ovaj sporazum će omogućiti dalji razvoj sporta u Srbiji, širom Balkana ali i na svetskom nivou.”
Sport Flick-ov generalni direktor 𝗗𝘆𝗹𝗮𝗻 𝗔𝘇𝘇𝗼𝗽𝗮𝗿𝗱𝗶 je podjednako entuzijastičan, objašnjavajući : “Pratimo razvoj srpske Ragbi Lige od samog starta. Ovo takmičenje je visoko podcenjeno i izazvaće veliko iznenađenje po pitanju kvaliteta igre kod simpatizera Ragbi Lige. Ovo je samo jedan u nizu ugovora koje ćemo sklopiti sa Ragbi Liga Sportom, tako da ostanite uz nas.”
 
Cena za punu mesečnu pretplatu na Sports Flick-u je specijalno određena za Srbiju i Balkan kako bi učinilo ovu uslugu dostupnijom, tako da bacite pogled na Sports Flick web stranicu ili aplikaciju i unesite promo kod 𝗦𝗥𝗟𝟮𝟭 da ostvarite pristup za dinara 𝟯𝟵𝟵,𝟬𝟬 𝗥𝗦𝗗 mesečno unutar Srbije i za zemlje bivše Jugoslavije.

Ostavite komentar